Насловна

ХАРА CHAIR ги нуди најновите во светот
Ергономски канцелариски столици

ХАРА CHAIR работеше на одговарање на прашањето повеќе од 10 години
„Како столчињата можат да станат пофункционални и поздрави за луѓето?

Традиционалните ергономски канцелариски столици се состојат од само три дела: нозе, седиште (подструктура) и потпирач за грб. Стандардна подструкција на канцелариски стол не е доволна за ефикасно распределување на целата тежина на горниот дел од телото. Циркулаторните нарушувања во карличната област и болката во 'рбетот често се последици. ХАРА CHAIR затоа создаде ергономски канцелариски стол со двојна подструктура заснована на најновите научни наоди. Благодарение на патентираната ХАРА CHAIR „Оригиналниот механизам“ ефикасно ја распределува тежината на горниот дел од телото. Ова генерално го намалува притисокот врз карлицата и 'рбетот и значително ја подобрува циркулацијата на крвта во пределот на карлицата и 'рбетот.

ХАРА CHAIR

Стандарден стол

ХАРА системот природно се прилагодува на идеалниот агол на карлицата за мажи и жени.

 • ХАРА CHAIR
  2Д печатење
  Стандарден стол
  2D стандарден стол5 Minuten
  10 Minuten
  NieдупнеВисок
  5 Minuten
  10 Minuten
 • ХАРА CHAIR
  3Д печатење
  Стандарден стол
  5 Minuten
  10 Minuten
  NieдупнеВисок
  5 Minuten
  10 Minuten

Тест за мерење на притисок на Институтот за техничко истражување за ортопедија и рехабилитација.

Нови канцелариски столици